Selecteer een pagina

Persoonlijke en professionele thuiszorg in Drenthe, Groningen en Friesland

Voor thuiszorg in Bovensmilde en omgeving schakelt u ons in. Wij staan voor de beste service en zorg dankzij onze jarenlange ervaring en gespecialiseerde kennis.
Uiteenlopend hulp in de huishouding t/m verpleegkundige zorg. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor complemenatire zorg.. Laat onsu helpen de zorg die u nodig heeft te organiseren. In de warme omgeving van uw eigen huiskamer zijn wij de thuiszorgorganisatie in Drenthe, Groningen en Friesland waar u op kunt bouwen.

Thuiszorg op maat:

De unieke behoeften van u persoonlijk staan bij ons voorop. Samen met de cliënt en zijn of haar arts en familie ontwikkelen wij een zorg- of behandelplan. Indien nodig wordt de aanpak steeds bijgesteld aan de hand van de veranderende behoeften van de cliënt. Zo verlenen wij optimale thuiszorg op maat voor al onze cliënten. Waarbij de cliënt ten alle tijde voorop staat. Onze organisatie werkt met kleine zorgteams, dit is voor u wel zo fijn.

Terminale Thuiszorg:

Aan deze vorm van zorg wil je vaak nog niet denken, toch krijgen we er allemaal op een moment mee te maken. Chalcedoonorg vindt het belangrijk dat deze zorg zorgvuldig gebeurd. Samen met uw partners, kinderen, kleinkinderen en anderen. In uw eigen omgeving, de laatste fase van uw leven afsluiten. Dit is fijn voor u maar ook voor uw naasten. Wij bieden zorg op maat, wij kijken samen met u en uw naasten welke zorg u nodig heeft en wat u van ons verlangt. Wij zijn er graag voor u in deze moeilijke periode.Een periode waarin veel gebeurd. U kunt ons altijd bellen voor vrijblijvende informatie of een vrijblijvend informatie gesprek.

Het comfort van thuis:

Onze inspanningen zijn erop gericht om u zoveel mogelijk en zo waardig mogelijk in het comfort van uw eigen thuis de hulp te bieden waaraan u behoefte hebt. Zo kunt u zich optimaal concentreren op uw herstel en tegelijk genieten van uw vertrouwde eigen omgeving.

Complementaire zorg:

Complementaire zorg houdt de aanvullende zorg naast de standaard zorg in. Complementaire zorg gaat uit van de zelfhelende kracht van het eigen lichaam. Bijvoorbeeld door massages, voeding of oefeningen. Wij gebruiken de volgende behandelmethodes:
– Healing Touch
– Aroma therapie