Selecteer een pagina

Zorgverlening thuis in Drenthe, Groningen, Friesland

Wij zijn uw professionele thuiszorgorganisatie in  Drenthe, Groningen en Friesland. Een breed aanbod, met een persoonlijke tintje.
Uw dierbaren in goede handen, de zorg en hulp die u en zij verdienen. Dat is waar wij van ChalcedoonZorg uit  Smilde voor staat. Een persoonlijke benadering gecombineerd met de beste professionele zorg die u voor uzelf of uw naaste wenst.

Professioneel

Professionaliteit in de hulpverlening is de grondslag van alles wat wij doen. Onze organisatie is samengesteld uit  ervaren zorgprofessionals die ondersteuning bieden op alle denkbare terreinen in “zorg aan huis”. Van hulp in de huishouding tot en met  gespecialiseerde Verpleegkundige zorg. Bij onze medewerkers bent u in goede handen.

Betrouwbaar

Zorgverlening aan huis betekent dat wij opereren in uw privésfeer. Onze betrouwbaarheid is daarom van het grootste belang voor u, zodat u zich comfortabel voelt. Wij zijn een gerenommeerde organisatie die jaarlijks vele cliënten naar volle tevredenheid helpt. Onze jarenlange ervaring maakt dat u zich snel op uw gemak zult voelen bij onze professionals, zodat u zich met een gerust hart kunt concentreren op uw situatie.

Het beste team voor uw thuiszorg in Drenthe, Groningen en Friesland

Als het op zorg aankomt, wilt u gegarandeerd het allerbeste. Daarom kiest u voor Chalcedoonzorg, uw thuiszorg organisatie in Drenthe, Groningen en Friesland.

Zorg is maatwerk. Alleen een sterk team dat ervaren is en zich alle disciplines van thuiszorg eigen heeft gemaakt, kan gegarandeerd de beste zorg bieden.

Kleine zorgteams:
Wij werken met kleine teams. U hoeft dus niet telkens uw verhaal opnieuw te doen. Daarnaast proberen wij zo weinig mogelijk wisseling te doen plaatsvinden. Dat betekend dat onze verpleegkundigen ook andere taken doen. U helpen wassen en aankleden, een afwasje doen etc.

Jarenlange ervaring:
Onze organisatie voor thuiszorg in Smilde en omgeving heeft een goede naam. Jaarlijks helpen wij vele cliënten naar volle tevredenheid. Het is deze ervaring die ons in staat stelt om mee te gaan in de zorg en u de beste kwaliteit zorg en service te bieden. Wij werken met diverse huisartsen, ziekenhuizen en collega organisaties samen.

Persoonlijke omgang:
Juist bij thuiszorg is het belangrijk dat de hulp die wordt geboden comfortabel voelt. Een persoonlijke benadering van onze cliënten is voor ons daarom van grote belang. Niet alleen leveren we zorg op maat, maar ook spannen wij ons in om u op uw gemak te doen voelen. Dat is de zorg die u en uw naaste verdienen. Daarnaast helpen wij u op weg daar waar u de weg even niet weet.